SÜSLÜ AĞAÇ LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir ağaç lif modeli daha yapılış teknikle size bilgi vermek istedim ve paylaştım.

Çok değişik süslemeli ağaç lif çok güzel olduğu için siz örgü sevenlere fikir olsun istedim sizlerde bu yapılış teknik için yapılış anlatım tekniği izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar her lif yapılışı fıstıklı olması ayni fakat herkesin yapılış tekniği de farklı olduğu için videoları izlemeniz daha iyi olacağını söylemek istedim.

Süslü ağaç örgü lif modeli tasarımı ve sizin kolay yapmanız için hazırlayan Lif perisi ne buradan çok teşekkür ederim eline sağlık .

Umarım bu lif örgü modeli sizlerde benim gibi beğeneceksiniz ben sizlere bunun gibi yeni ve güzel modeller sizlere sunarken sizlerden de güzel yorumlarınızı beklerim .

Yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz üye veya takip etmenizi öneririm.

Çok değişik lif modellerde var diğer sayfalarda bakabilirsiniz ilerde ki sayfamda zaten bir görsel hazırlayıp sizlere fikir vermek istedim çeyizlerde ve kendiniz için çok güzel modellerin olduğunu düşünüyorum.

 

Arkadaşlar bu güzel ve kışın soğuk aylarda yazın sıcaklığını gösteren bir lif olduğunu düşündüğüm için sizlere paylaştım.

Evet arkadaşlar beğenerek yapacak olursanız eğer yapılış teknikleri izleyerek yapabilirsiniz şimdi yapacaklara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.