SABAH BAŞLA ÖĞLEN GİY ÖRGÜ KOLAY PATİK ÖRELİM



Sevgili hanımlar çok kolay ve çok güzel fiyonklu bir patik örgü modelin yapılışını paylaşmak istedim .

Çok kolay örgü teknikle örülen bir örgü patik sabah başla öğlen giy dercesine kolay bir modeli sizlere paylaşıp fikir edinin istedim.

Sade düzde örebilirsiniz teknikten yola çıkarak her türlü örgüden deneyebilirsiniz bence satış yapanlar için çok kolay bir örgü olduğu için yapılışı da kolay görseli güzel tercih edebilirsiniz .

Yanına bir fiyonk olması sade bir lastikli bir örgü misali fakat fiyonk çok cı cı ve şirin olarak görsel görünümlü oldu .

Siz örgü sevenler değişik küçük motif çiçeklerden de dekor yaparak değişiklik yapabilirsiniz oda sizin modeliniz olur diye düşünüyorum yeni ve güzel modelleri bulmak isterseniz takip etmeyi unutmayım eğer üye ve takip etmiyor iseniz tavsiye ederim modeller benden yapması sizden olsun

Çok acil misafirliğe hediye götürmek istedin ve dışarıya çıkamadın işte size çok güzel bir hediyelik şık bir patik yaparak hediye edebilirsiniz.

Sizler dediğim gibi değişik süslemelerde yapabilirsiniz yada eşine sade olarak yapıp giydirebilirsiniz kış soğuklarda en çok işimize yarayan kullandığımız bir örgü olduğunu düşünüyor ve fikrimi sunmak istedim.

Evet bu patiği yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler izlemeden geçme tekniği öğrenmen için .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.