AYAKLARINIZI SICAK TUTACAK TIĞ İŞİ BABET ÖRELİM



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok güzel tığ işi bir babet modeli ile yapılışından sizlere bilgi vermek istedim:

Tabanlı çok kolay bir babet modeli tığ işi olarak harika görünümlü olduğu için bende sizlere fikir olsun istedim:
Soğuk zamanlarda patikler ile bu çok güzel tabanlı babet soğuk havalarda sıcak olmamıza yardımcı bir örgü modellerden yapılan kullanışlı bir ayaklara giyeceğimiz bir ayakkabı türü olması çok güzel olduğunu düşünüyorum.

Sizlerinde beğeneceğini düşünerek yapılışını çok güzel anlatan ve kendi tasarımı olarak biz örgü sevenlere fikir verecek anlatımları sunan pamuk liflere buradan teşekkürlerimi sunarım.

Değişik örgü modelleri görmek haberdar olmak isterseniz takip etmenizi tavsiye ederim.

Her zaman değişik güzel modellerden haberdar olduğumu düşünerek bu güzel kullanışlı modelleri paylaşıyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende siz örgü sevenlerden yorumlarınızı beklerim:
Patikler den daha değişik isterseniz yine çok güzel şiş ile yapılan patik modeller var sayfamdan bakıp fikir edine bilirsiniz .

Arkadaşlar bu çok kolay ve güzel tabanlı babet örgü modelin yapılışı olan video var onu sizlere paylaştım oradan izleyerek değişik tekniklerden de fikir edinerek sizlerde daha kolay örgü örmenize yardımcı olacaktır.

Evet arkadaşlar bu babetı yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.