Tomurcuk örnekli kolay patik yapılışı



Sevgili örgü sevenler bu gün artık ipleri değerlendirecek kolay ve tomurcuklu bir patik modelin yapılışını sizlere paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar her zaman yaptığımız örgülerden artan ipler ne yapalım diye düşünmeyin çok güzel ve çok kolay bir patik modeli var yaparak kalan iplerinizi değerlendirebilirsiniz.

Değişik ve güzel bir patik modeli tabandan başlayarak yapılır her zaman dediğim gibi bakın değişik bir örgü tekniği ve kolay yapılış tarzı sizde videoyu izleyerek bu teknik ile çok daha kolay bir patik yapabilirsiniz.

Misafire ve kendine yaparak hem ipin değerlenir hemde kullanmış olursunuz çocuklar için de çok güzel olacaktır rengarenk bu ipler ile harika bir model olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız .

Bu tomurcuk modeli başka yerlerde de kullanarak örnek yapılabilir tomurcuklar çok güzel görünüyor.

Değişik örgü tekniği olduğunu düşünüyorum sizde yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

Arkadaşlar değişik örneklere sahip olmak isterseniz üye veya takip etmeniz yeterli olacaktır en güzel yapılışları ile modelleri sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim .

Diğer sayfama  bakarak daha fazla örneklerde bulabilirsiniz her örgü el işleri modeller ile anlatımlı videolar var sizlere umarım yardımcı oluyorum.

Bu patik modeli ben beğenerek paylaştım değerlendirme ipler ile diyorum fakat sizler isterseniz iki veya tek renklerle de yapabilirsiniz tomurcuklu model olarak harika olduğunu düşünerek sundum yapmak isterseniz kolay gelsin.

 

 

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.