KOKOŞ ÇOCUK TAKIMLARIN ANLATIMLARI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere kokoş kızlara çok güzel örgü örnekler olarak sizlere yapılışıyla paylaşmak sizlerde fikir edinin diye paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bu sayfama tam takım olarak ayrı ayrı aramayın diye tam takım olarak hem görsel modelin yapılışı hemde kokoş örgü modelleri paylaşıp siz örgü sevenlere fikir edinin istedim .

Bu çok güzel kız çocukların takımı ve örgü örneği ben örgücü olarak çok beğendiğimi söylemek istedim değişik ve güzel modelleri isteseniz takıp ve üye olmayı unutmayın çünkü bu sayfada aradığınız her şey mevcut olduğunu düşünüyorum .

Bu modeli hazırlayan ve sizlere kolay olsun diye anlatımını yapan örgü tasarıma buradan teşekkür ederim .

Her zaman en güzel modeller ve anlatımları olmasına dikkat ederim sizlere güzel modelleri paylaşıp fikir vermek için buradayım her zaman yapamadığınız bir örgü olursa yorumlardan ulaşarak yardımcı olacağım .

Her zaman sizin için burada olduğumu ve sizlere kendi fikirlerimi sunmak sizlere bilgi vermekteyim fakat bende sizlerden yorumlarınızı beklerim eğer beğendiğiniz bu model olursa ve yapılışında sorun yaşarsanız yardımcı olmak için burada olduğumu ve sizler için en güzel modeller sunmak için buradayım her zaman da bahsederim.

Evet arkadaşlar yorum yapmadım çünkü her modelin yapılışı ve görseli var zaten kullanacağımız modeller olduğu için yoruma gerek duymadım şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Tüm takim olarak yapılışları var izlerseniz yapım aşaması size çok kolay olacaktır iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.