KIZ ÇOCUKLARA ŞAHANE PANÇO MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel genç kızlar için bir örgü modeli ile anlatımını sizlere paylaştım.

Evet arkadaşlar kazak modelden kız çocuklara yanı gençlere çok güzel salaş ve örgü örneği değişik bir modeli siz örgü sevenlere fikir olsun istedim .

Çok güzel bu örgü modeli panço gibi giyilebilir olması gençlerin en çok sevdiği bir örgü olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim.

Üstüne küçük çiçeklerle süslenmiş olması harika bir gösteriş ortaya koydu .

Boğazlı ve kazağa benzer bu örgü modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz değişik görseller ile örnekleri görmek ve yapmak isterseniz bu sayfayı takip etmeyi unutmayın .
Diğer panço yapılışından farklı olan bu örnekli panço yapılışı ile sizlere kolay yapabilmeniz için anlatımı olan video sayfanın sonunda var bakarak ve izleyerek size fikir olacaktır.

Her zaman söylerim anlatımları izleyerek yapılış teknikler öğrenerek sizlerde değişik örgü stile örebilirsiniz çünkü her kesin örgü tekniği farklı olduğu ve herkes daha kolay örgü örmek için araştırıyor işte yeni ve güzel örgü teknikleri anlatan bu anlatımlı videolar var bence izlemeliyiz.

Evet arkadaşlar ben bu modeli beğenerek sizlere sundum umarım sizde beğeneceksiniz yorumlarınızı beklerim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.