HAROŞE İLE SELANIK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI OLAN HIRKA



Sevgili örgü sevenler belki daha önce selanik yapılışı ile bir çok model görmüş olabilirsiniz fakat bu harüşe ile selanik örgünün dansını görmemiş olabilirsiniz diye bende sizlere fikir vermek için paylaşayım istedim.

Arkadaşlar bu güzel selanik ve haroşe yapılarak güzel bir model ortaya çıktı sizinde yapabilmeniz için yapılışı olan video paylaştım izleyerek sizlere teknikleri ile yapılışını çok kolay yapabilirsiniz.

Diğer kazak ve şapka yapılışın da da kullanılabilir bir model olduğunu söylemek istedim zaten örgü nerede görmek istersek orada güzel olduğunu hep söylemişimdir evet renkler ile model sadece bir yerde kalmasın istediğimiz her yerde selanik ve haroşe örgüyü kullanmalıyız çok da güzel ve değişik görseller olur.

Rengi ile bu hırka modeli sizlerde beğeneceğinizi umarım ben beğenerek sizlere fikir olsun istedim bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Yakadan başlayarak yapılan bu örgü çok kolay yapılışı var izlerseniz sizlerde yapabilirsiniz.

Çocuklara gençlere ve değişik modeli yaparak kendinize yapabilirsiniz.

Şapka ile takim yapılabilir çok da güzel olacak çocuklara hırka şapka ve boyunluk yaparak takım yapılabilir aralarında ki desen le komple yapılırsa ayrı bir örnek haline de gelir değişiklik kendin de yapabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler yine değişik örnekler bulmak isterseniz takip etmeyi unutmayın şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.