İĞNE OYASI MENEKŞE MODELİ YAPILIŞI



Sevgili oya sevenler bu sayfama çok güzel iğne oyası olan menekşe modelin yapılışını sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar gerçekten çok güzel bir iğne oyası olduğunu düşünerek sizlere de fikir olsun yapmak istersiniz diye anlatımlı videoyu da sizlere paylaşmak istedim.

Çok güzel bir oya çeyizlik bir oya diyebiliriz çünkü çok kullanımlı bir oya olmadığını düşünüyorum çünkü çok emekli bir örnek bu oya .

İsterseniz havlu kenarına isterseniz bir namaz örtüsü olarak yapabilirsiniz flör olarak da yapılabilir çünkü biraz yazma oyası için büyük motif olduğunu düşündüm ve size fikrimi söylemek istedim.

Sevgili oya sevenler bu oyayı eğer yazma olarak yaparsanız sayısını daha az yaparak yapılabilir ben değişik bir oya menekşeden de sizlere görselini bu sayfama yer verdim  örneklerden de fikir edine bilirsiniz diğer sayfama da yapılışını paylaşmak istiyorum eğer takıp ederseniz bu güzel örneklerden de haberdar olacaksınız .

Evet arkadaşlar değişik ve en güzel tüm modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Bu oya menekşe örneği yapacak olan arkadaşlar iğne oya anlatımlı videoyu izleyerek çok da kolay yapacağınızı düşünerek paylaştım.

Bu motifi bir çok oyada ve görselde kullanabilirsiniz tığ işi motiflerde var isteyen iğne oyasıyla yapar isteyen de tığ oya olarak yaparsınız tığ oyası olarak diğer sayfamda var bakıp fikir edine bilirsiniz şimdi yapmak isteyen oya severler şimdiden kolay gelsin

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.