ÇAM AĞACI LİF MODELİ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel ve yeni yıla yakışan bir çam ağacı lif modeli sizlere paylaşayım istedim.

Evet arkadaşlar daha önceki sayfamda çam ağacı anahtarlık modeli paylaşmıştım şimdi lif örgü model olarak sizlere fikir vermek istedim.

Çam ağacı lif modelin anlatımı ve bu çok güzel modeli tasarımı suzan hanım şu lifi yapan ve anlatan meralin hobilerine teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben her zaman derim ya modellere biraz görsel bakın diye örgü bilenler örgüyü her yerde kullanabilir olduğunu bilirler siz örgü sevenler bu güzel anlatımları izleyerek çok kolay ve değişik teknik elde edeceğinizi söylemek istedim.

Çok lif modeller var ama bunun gibi tam zamanında ve yerinde yapılan model olarak görmediğimi söylemeden geçemedim sizlerde umarım fikriniz aynıdır.

Lif örgü artık herkes yapar oldu fakat süslemeyi bazı lif örgücüler çok güzel olduğunu ve anlatımlarıyla yapılışını kolaylaştıranlara buradan tekrar teşekkürlerimi sunarım bu lifi anlatımını çok güzel sunan meral hanimi videoyu izleyerek kolay ve teknik edinir olursunuz.

Bu lif modeli beğenerek sizlere sundum sizden de yorumlarınızı beklerim.

Magnet veya anahtarlık çam ağacı olarak düşünürseniz diğer sayfamda var bakarak fikir edine bilirsiniz .

Yapılışı ve ipin nasıl olur veya nasıl yapılır diye tarif yazmıyorum çünkü o kadar güzel anlatılıyor ki modeller gerek görmüyorum sizlerde izleyerek çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.