YENİ TEKNİK ENTRELAK ÖRGÜ MODELİN ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bugün değişik ve çok güzel bir örgü tekniği ile sizlere bilgi vermek istedim:
Arkadaşlar her renkle ve her yere kullanılan bir örgü modelin tekniği ile yapılış anlatımını sizlere paylaştım .

Akıllı iple daha güzel gösterişli olduğu bu örgü modeli sizlere fikir olsun diye sunmak istedim buna benzer bir örgü daha diğer sayfamda var oradan bakıp fikir edine bilirsiniz yada diğer sayfada ki modelin yapılışı olan video anlatımla bu modelin anlatımını izleyerek hangisi daha kolay örülür sizde ona göre biri kolay gelecek ve ona göre yaparsınız.

Sayfamda en güzel ve yeni modellere vermek güzel modellerden haberiniz olsun isterim onun için siz örgü sevenlerde takip etmeyi unutmayım bende bu örnekleri sizlere sunarken yorumlarınızı beklerim.

Bu değişik örgü tekniği umarım sizlerinde dikkatinizi çekecektir yapmak için sizde paylaştığım videoyu izleyerek yapacağınızı düşünüyorum .

Tv battaniyesi olarak çok güzel olacak diye düşünüyorum sizler nerede görmek isterseniz yapabilirsiniz .

Bebek battaniyede çok güzel olur arkadaşlar her yere kullanılan bir örnek olarak görsele bakıp yapacağınız her ne olursa olsun güzel olacaktır şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.