AJORLU ÜÇGENLER BURGU MODELİ İLE YAPILIŞ AÇIKLAMASI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel her yaşa uygun örgü ajorlu üçgenler modeli ile yapılışından sizlere sunayım istedim ve sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Evet arkadaşlar bu modeli her yaşa yapılır olduğunu söylemek istedim 6 +6 ilmek ve katlarından oluşur.

Aralara zıg zak yol izlemekte ve düz ters örülerek devam eden çok güzel yelek hırkada yapılan çok güzel bir örgü modeli sizler örmek için beğeneceğinizi düşündüm ve fikir olsun ne örelim diye düşünen örgü sevenlere model olsun diye anlatımı olan video ile modeli sizlere paylaşmak istedim .

Sizler bu modeli isterseniz kızların çeyizi içinde yapılabilir çünkü yeni bir örgü modeli hiç kimsede yok ilk sizler örmenizi istedim ve hemen sunayım fikir edinsinler diye sayfamda paylaştım.

Her zaman ki gibi şimdide söylemeden geçemedim arkadaşlar bu modeli nasıl yapılır derseniz sayfanın sonunda anlatımı olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim .

Arkadaşlar eğer yeni ve güzel modeli ile örnek isterseniz sayfamı takıp etmenizi beklerim size daha değişik ve daha güzel modeller sunduğumu düşünüyorum ve sizden de fikirlerinizi yorumlardan beklerim .

Bu model ile bir çok yerde kullanabilir olduğunuzu unutmayın umarım sizlerde bu modeli beğeneceksiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.