İKİ ŞİŞE RAKİP TIĞLAYAPILAN ÇOK KOLAY PATIM MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü seven hanımlar bu sayfama yine çok güzel ve çok kolay bir patık örgü modeli sizlere yapılışıyla paylaşmak fikir olsun istedim.

Evet arkadaşlar çok güzel görseli ile rengi dikkatımı çekti sizlerinde beğeneceğini düşündüm ve sizlere fikir olsun model ve görsel bakımından yardımcı olmak için sizlere sundum.

Bir babet havasında olan bu güzel tığ işi patik yapılışı ve fikrini paylaşanPAMUK LİFLERE buradan teşekkür ederim.

Örgü ve el işi çok geniş olduğunu hep söylerim patığın yanındaki çiçek dekor çok güzel durdu ve bu dekor çiçekle başka bir örgülerde kullanabiliriz .

Arkadaşlar şişle ve tığla yapılan her örgü birbiribne benzer örgü modeli olduğunu sadece yapılışın tekniği farklı olduğunu unutmayın tığ işi bilip de şişle yapamiyanlar için çok güzel örgü modeller ve örnekler var sizler şiş veya tığ hangisini daha çok yapıyorsanız her modeli yapabilirsiniz sadece teknık farklı görsel aynı olur .

İki şişe rakip tığla yapılan model patik umarım sizlerde beğeneceksiniz arkadaşlar yapılışı olan videoyu izleyerek çok daha kolay yapacağinizi tavsiye ederim izlemeden yapılışına geçme tekniktende örnek al ki seninde değişik yapılışla ilgili bilgin olsun .

Umarim bu fikrimi beğenerel yapacaksınız şimdi bu örgü tığ işi patik yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.