İKİ RENKLİ PETEK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevili hanımlar bugün sizlere çok güzel iki renkli petek örgü modelin yapılışı ile görseli olan bir modeli paylaşmak ve sizlere fikir vermek istedim.

İki renklı ve bukadar uyumlu bir modeli sizin de dikkatınızı çekecek ve yapmak istersiniz yapılış anlatımı olan bir video paylaştım yapılışı va yapılış teknikle size video ile yardimci olduğumu düşünüyorum.

Arkadaşlar bu modelle ilgili yorum yapmak gerekse nerede kullanmak gerekle ilgili fikrimi sizlere paylaşmak isterim.

Ben bu modelle çocuk takımlar yapardim kendinize güzel uyumlu renkler ile yelek yapılır bebek battaniyesi olur birde düz örgü yapıp önune şarıt gelecek şekılde örgğülerin arasına nakış gibi bu model örgüyu kullanırdim yani arkadaşlar ben örnekleri yapmak istediğim ve modellerin uyumları ile her yerde dekorlayarak kullanılacağını düşünüyorum .

Sizlerde bazen derim ya örgüyü görmek istediğiniz her yerde güzel olur yeterkı kullanacağımız yerde uyumlu olduğunu görelim.

Bu modelin tığla  yapılışıda var diğer sayfalardan bilgi edinebilirsiniz .

Yeni ve güzel modelleri bulmak ve yapmak isterseniz takip etmeyi unutmayın en güzel ve yeni modelleri sizlere fikir verdiğimi düşünüyorum umarım sizlerde öyle olduğunu düşünüyorsunuz bende sizden yorumlarınızı beklerim .

Sevgili örgü seven arkadaşlar şimdi bu modeli yapmak isterseniz yapılışı anlatan videoyu izlemenizi tavsiye ederim şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.