Bir saatte patik yap giy yapılışı anlatımlı



Sevgili örgü sevenler bir saatte yapılabilen bir patik modelin yapılışı ile sizlere paylaştım.

Yapılışı çok kolay görsel bakınca çok güzel bir patik modeli var arkadaşlar bir misafir gelince verebilirsin kendine yapabilirsin hediye olarak çok kolay ve gösterişli olduğu için hediyede götürebilirsin çok kullanışlı bu aylar için ideal bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere de fikir olsun istedim.

Ajörlü bu patik modelini umarım sizlerde beğeneceksiniz hem güzel hemde kolay bir örgü tekniği ikisi bir arada olunca yapmak için bir sebep kalmıyor.

Altına bir terlik altlığı yapılırsa ev için babet bile olabilir bir örgü diye düşünüyorum .

Örnek değişik kolay olduğu kadarda güzel bunu başka bir örgülerde de kullanılabilir diye düşünüyorum sizlerde yaparken düşünerek yapın ve nerede kullanılır nasıl yaparız diye fikrini kullan ve bu çok kolay patiğin olsun ve daha değişik örneklere sahip olmak isterseniz takip etmeyi unutmayın .

Bu bilgiyi bizlere yapılışını da anlatan şerife hanıma teşekkür ederim.

Sevgili örgü sevenler yeni örgü örenlerde çok kolay bu örgüden yapabilirsiniz örnek yapılışını da öğrenerek çok güzel örgü örersiniz videoyu izleyerek .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.