SUZAN’IN PAPATYA SEVDASI LİF ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler lif olur da bu kadar mı güzel olur deme bakın ki anlatımla siz örgü sevenlere paylaştım.

Evet hanımlar kendi tasarlayıp örüp anlatımını yapan suzan ın el işi dunyasına buradan bu güzel ve kullanmaya kıyamayacağınız örgü lif modeli bize fikir olsun yapılışında kolay olsun diye güzel anlatımından dolayı çok teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar bu yılın son zamanlarda yapılan en güzel ve değişik bir lif modeli olduğunu düşünüyorum ben Çok beğendim çeyizler için harika bir örgü lif olduğunu söylemek istedim.

Bazen çok beğendiğim zaman söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum ve sizlere de fikir konusunda yardımcı olmaktan zorlanıyorum arkadaşlar inşallah ilerde çiçekler ile ilgili bir görselde olur onuda ilk sizlere görseli ve yapılışını paylaşacağım takıp etmeyi unutmayın çünkü değişik ve yeni modellerden haberdar etmek için buradayım bunun gibi değişik ve çok güzel modeller yapılışıyla yine size fikir vereceğim .

Çok değişik örgü lif modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz yapmak isterseniz yapılışını izlemenizi tavsiye ederim çünkü yapılışını güzel anlatmaktan öte yapılış tekniği öğrenmeniz için videoyu izlemeyi tavsiye ederim.

Arkadaşlar sezonun sonu bu lif bir harika gibi görselini görüyorum sizin de beğeneceğini düşünüyorum umarım sizde bu düşünceme katılacaksınız şimdi yapmak isteyen örgücü arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.