Çocuk panduf yapılış açıklamalı



Sevgili örgü sevenler kadife iple  çocuk panduf yapılış ile modeli size fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Çok güzel bu panduf sizlerde bu soğuk havalarda sıcak olsun isterseniz bu çok güzel panduf örmeniz ‘i tavsiye ederim puf puf sıcak olsunlar ve hem çok güzel bir ev ayak kabisi olarak rahat etsinler diye bende siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar bu modelin yapılışını da çok güzel anlatımla video olarak sizlere izlemeniz kolay örmeniz için paylaştım.

Sevgili örgü sevenler bu iple bir çok örgüyü yapıldığını bilirsiniz bebek battaniyesi yapılır hemde puf puf olur çok da güzel bir ip sizlerde deneyin derim.

Anlatımı ve tasarımı olan bu örgü panduf ören hanıma teşekkür ederim.

Ev ayakkabı olarak siz kendinize de yapabilirsiniz tabanlık alarak tabanına dikilir ve kendine ev panduf yaparak çocukla kendine takım olabilirsin çok da güzel olur.

Artık günümüze el işi ayakkabı yapımı çok da moda oldu herkesin yapabileceği görseller var yapılış anlatımlar ile sizlerde çok güzel örgü ayakkabı yapabilirsiniz diğer sayfamda hem anlatımı hemde değişik görsellerde var bakıp fikir edine bilirsiniz yeni modeller için takıp etmeyi unutmayın .

Sevgili hanımlar umarım beğeneceksiniz şimdi beğenen arkadaşlar yapmak isterseniz kolay gelsin .

Arkadaşlar düz örgü pandufle saçaklı panduf modeli sizlere sundum isterseniz düz örgü yapıp yanına çiçekle süsle isterseniz saçaklı yap tercih sizi olsun modeller de benden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.