KABARTMALI ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine yeni kabartmalı bir örgü model ile sizlere anlatımlı videoyu paylaşıp örgü ile ilgili bilginiz olsun istedim.

Arkadaşlar çok güzel ve bir çok yere kullanabileceğimiz bir örgü modelle ilgili bilgi vermek için buradayım.

Çocuk hırkalarda ve yeleler de çok güzel olacaktır isterseniz kendinize de yapılabilir bir örgü bu model her yaşı hitap eder diye düşünerek siz örgü sevenlere de fikir olsun diye yapılışı ve anlatımını yapan nesrince örgülere buradan teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar bu güzel örgü modelle çocukların erkek ve kız çocuklara yapılabilir bir model olduğunu düşünerek kendi fikrimi sunayım istedim umarım sizde katılacaksınız .

Değişik ve güzel modellerin sahibi olmak isterseniz takip edin en güzel ve yeni modeller ile sizlere bilgi verebilir olduğumu düşünüyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Bu modeli düz örüp ortasına kabarık örgü model ile devam ederseniz yada baklava desen gibi bu modeli yaparsanız işte değişik bir görsel ve sizin modeliniz olur diye düşünüyorum.

Bebek örgülerde de kullanabilirsiniz şapka boyunluk yani sizler örgü yaparken nerede görmek isterseniz uyumlu bir örgü modeli bu kabartmalı örgü örneği umarım  yapmak için beğendiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.