file çanta örgü modeli anlatımlı



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok amaçlı file çanta modelin yapılışında bahsetmek istedim sizlerinde beğeneceği bu örgü file çok amaçla kullanabilirsiniz.

Pazar çantası olarak diğer sayfamda paylaşmıştım fakat bu değişik olduğunu düşünerek sizlere fikir vermek istedim.

Arkadaşlar pazara gezmeye yaz aylarda çok kullanışlı bir örgü çanta olduğunu düşünerek sunmak istedim içine astar yapılarak günlük kullanacağınız çanta da olabilir istediğiniz renkle yapabilirsiniz anlatımını sunan ören hanıma buradan teşekkür ederim.

Çok amaçlı düşünerek kullanacağınız file modeli umarım sizde beğenecek ve yapacaksınız bu modelin değişik versiyonu sayfamda var pazar çanta olarak suzanın el işi dunyası sundu isterseniz bakıp oradan da bilgi alabilirsiniz…

Evet arkadaşlar her zaman yeni ve değişik örgü modellerden sizlere haberdar etmek için burada olduğumu unutmayın takip ederek de yeni örgü modellerden sizler ilk görün istedim .

Evet arkadaşlar yapılışını sizlere anlatmak istemedim anlatımını izleyerek çok daha kolay yapacağınızı düşünüyorum sayfanın sonunda video anlatımı var her modelin anlatımını sizlere sunuyorum.

Umarım bu file modeli de beğeneceksiniz model benden yapması sizden olsun şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.