BONBONLU BAKLAVA DİLİMİ ÖRGÜ MODEL ANLATIMI



Sevgili hanımlar bugün sizlere bonbonlu baklava dilimli örgü modeli ile anlatımını paylaşmak istedim.

Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm bu örgü modeli yapılışıyla sunmak siz örgü seven arkadaşlara fikir olsun istedim ve paylaştım.

Arkadaşlar çok güzel bu modeli her yaşa hitap eder ve hırka kazak yelek olarak yapabilirsiniz ister kendine isterseniz de çocuklara yapabilirsiniz.

Bu aralar bonbonlu örgüler ve değişik görseller var bende bu örgü modellerden sizlere paylaşıp sizi de fikriniz olsun güzel modellerden haberdar olun istedim bende sizler gibi örgü seven ve yapan biriyim inşallah yakın zaman içinde değişik örgü modelleri kendim sunmak ve sizlere fikir vereceğim .

Bugün bu modeli umarım beğenecek ve yapacaksınız şimdiden kolay gelsin yapmanız için eğer daha kolay nasıl yapılır ve bu örgünün tekniği ne derseniz videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Her zaman örgü örerken değişik yapılış’ teknik bakın isterim çünkü daha kolay ve daha çabuk yapılışlar var sizinde bilginiz olur .

Çok güzel bir model  tığ eşliğinde bonbonlar yapılır ben şişle yapardım ve çok zor olurdu bakın bu teknikle bende değişik yapmaya başladım sizde umarım bu fikrime katılacaksınız.

Yapacak olan herkese kolay gelsin iyi izlemeler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.