ALTI YAPRAKLI DİKİŞSİZ YENİ LİF MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama yine çok güzel ve yeni lif modelinden sizlere fikir vermek istedim.

Çok güzel dikişsiz yeni lif modeli sizlere yapılışıyla paylaşmak yapmanız için kolay olsun istedim.

Arkadaşlar bu lif modeli dikişsiz olması ve inciler ile süslenmesi harika bir görsel oluşturdu.

Sizlerinde bu güzel lif modelden yapmak isterseniz yapılışını anlatan ve modeli tasarlayan pamuk liflere buradan teşekkürlerimi sunarım.

Evet arkadaşlar bu modelin renkleri bir harika olduğunu benimle aynı düşündüğünüzü umarım her zaman ki gibi renkler modeli harika göstermektedir.

Biraz bu lif modelden yorum yapacak olursak şunu yapabiliriz lifin ortasına çiçek koyulabilir veya saplar gibi görünen dallarına yaprak yapılarak daha güzel bir görsel lif olabilirdi diye düşünerek fikrimi sunmak istedim.

Son bahar yaprak renkleri kullanılan bu örgü lif bir harika görünümle sizlere fikir olsun yapmak isteyen arkadaşlara da anlatımlı yapılış şekline video izleyerek yapmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar umarım bu lif modeli sizde benim gibi beğenirsiniz değişik güzel modeller için takıp etmeyi unutmayın başka modelleri ilk sizin görmenizi sizlere sunmak için buradayım unutmayım yapamadığınız bir örgü modeli olursa da yardımcı olmak için yorumlardan ulaşarak sizlere bilgi veririm şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.