Puffy ile baklava örgü battaniye modelin yapılışı



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere el teknikle örgü baklava desenin yapılışını paylaşmak fikir edinin istedim.

Daha önceki sayfamda düz örgü teknik olarak paylaşmıştım şimdi; sizlere el ile örülen bu örgü ile baklava deseni nasıl yapılır tekniğini paylaşmak sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar bu puffy iple bir çok değişik örgü tekniği var zaman zaman değişik görselleri de paylaşacağım sizlere el işi olarak yapabileceğiniz> çok güzel puf bir örgü bebek battaniyesi olabilir bir örgü sizinde hoşuna gideceğini düşündüm ve yapılışından bilgilendirmek istedim.

Örgü modellerde olduğu gibi bu iple de değişik örnekler var sizlere sunacağım takıp etmiyorsanız takıp edin ki yeni örgü teknikler ile haberdar olun.

Ben örgü seven olarak bu örgü el işi örülüşü dikkatimi çekti ve bende sizinde değişik el beceriniz olsun örgü örmeyi bilmeyenler de örgü örmeyi bu iple yapsınlar bebeklerine veya kendine tv battaniyesi yapın istediğim için bilgi vereyim istedim.

Hiç örgü bilmiyorsanız bu teknik ile örgü battaniyeniz olsun istemez misiniz  işte örgü örgü tam sizin için bilmiyorum yok yapamıyorum yok çünkü ben herkesin hitap eden örgü örnekleri ve tekniklerin yapılışını  paylaşıyorum.

Evet arkadaşlar umarım beğeneceksiniz şimdi yapmak isteyenlere yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.