KULAK ÇÖPÜ İLE YAPILAN PAPATYA MOTİF ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere kulak çöpü ile papatya motifin anlatımı ile ilgili bilgi vermek istedim.

Arkadaşlar kulak çöp ile yapılan bu iğne oya motifleri yığ oyalarda da kullanıla bilir olması için çok güzel bir detay olduğunu düşünüp sizlere de fikir olsun diye yapılışı olan videoyu da paylaştım.

Sizlere en güzel ve yeni modelleri sunmak için burada olduğumu unutmayın eğer değişik modeller ve örneklere sahip olmak isterseniz üye ve takıp etmeyi de ihmal etmeyin.

Her zaman gibi değişikliği seven bir el işi seven olarak en güzel örnekleri ile anlatımları sizlere sunmaya devam ederek fikir vermek isterim.

Bu papatya örneği olan iğne oyası bir tığ oyasına bağlayarak ikili bir el işi olur ve çok değişik görsel oya olacaktır.

Bu modelle biraz yorum yapmak gerekirse şunu söylemek isterim değişik bir peçete olarak bu papatyaları birleştirebiliriz salon takımı olabilir diye düşündüm sizin de fikriniz olsun denemeliyiz yorumlarınızı beklerim.

Sevgili oya sevenler her zaman değişik görsel aramaktansa bu örneklerden neler yaparız diye görsel bakınca zaten kendi fikriniz de olur .

Her zaman değişik teknikler ile ilgili yorum yaparken videoları izlemeniz ile ilgili yorum yapıyorum çünkü bu kulak çöpü kullanarak yapılan papatya çok güzel bir motif olduğunu düşünüyorum ve oyada güzel olur sizde bunu tığ işi ile iğne oyalarında yazmalara yapabilirsiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.