İSTİRİDYE MODELİN ÇOCUK YELEK ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel şık istiridye bebek yelek modeli anlatımından bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar çok güzel bir model bu modeli bebeklere yalnız değil siz kendinize şapka bere olarak yapabilirsiniz şık bir örgü örneği ve yelek görseli.

Sizlere en değişik ve güzel modeli paylaşmak fikir vermek için buradayım sizlerde umarım fikirlerimi beğenerek takip ediyorsunuz.

Arkadaşlar bebek yeleği olarak istiridye modelın paylaştığım bu model bir yaş için anlatımı var sizler sayılarını artırarak daha büyük yapabilirsiniz.

Bu örnek ile bebekler için bir çok yerde kullanabilirsiniz battaniye de güzel olur yapılışı kolay ve farklı bir model yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili örgü sevenler diğer modeller için sayfamı takıp ederseniz her örgü modelden haberdar olacaksınız.

Ben örgü seven olarak bu istiridye örgü örneği bebekler için kombin yapmak isterim  isterim nasıl mı?

İstiridye örnekle battaniye.yelek,hırka,patik.bere atkı şeklinde harika bir model olur hediye edeceğiniz yeni doğan bebekler için çok güzel olacaktır.

Sizlerde bu örneği nerede görmek isterseniz yapabilirsiniz örneklere biraz görsel bakın ki örgü o kadar geniş olduğunu fark edeceksiniz örnek her yerde kullanılabilir olduğunu unutmayın.

Arkadaşlar yaka detayı çok güzel bir model diğer örgülerde de bu şekil yapabilirsiniz çok da güzel ve değişik olacaktır.

Beğenip de yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler.

BEBEK YELEK MODELİ İSTİRİDYE ÖRNEĞİ
BEBEK YELEK MODELİ İSTİRİDYE ÖRNEĞİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.