MÜTHİŞ Mİ EVET MÜTHİŞ İĞNE OYA MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yeni ve çok güzel iğne oya modeli ile yapılışından sizlere görsel ile yapılışından bahsetmek istedim.

İğne oya olarak yapılan iğne ile bir oya modeli çok güzel bir oya sizlere fikir olsun tülbentler de ve havlu ucuna yapacağınız güzel bir örnek .

Arkadaşlar çok güzel iğne oyadan bahsederken sizlerin yapılışında kolay olsun diye anlatımlı videoyu paylaştım .

Umarım sizlerde bu güzel iğne oyasını beğenecek ve yapacaksınız.

Çok güzel bu iğne oyasından fikir edinmeniz için sizlere sunarken yapılış tekniğini izleyerek farkedin ve sizde değişik olarak fikir edinin istedim.

Çok değişik iğne oyasını isterseniz diğer sayfalara bakıp iğne oya modellerden bulabilirsiniz sizler için en güzel ve yeni modeller sunmak için burada olduğumu unutmayın en güzel modelden haberdar olmak için üye veya takip edin isterim.

Evet arkadaşlar oyalarda da her zaman gibi renklerin uyumuna dikkat edersek oya daha da güzel kendini gösterecektir.

Çeyizlerin vazgeçilmezi yazma oyalardan biri de iğne oyası olduğunu söylemeden geçemedim sizlerde bu oyadan fikir edinin diye paylaştım.

Sevgili iğne oya sevenler sizlere renklerle uyumlu ikili motif olan iğne oya görselli örneği paylaşıp fikir edinin istedim .

Bu iğne oyasını beğenip yapmak isteyen iğne oya sevenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.