MEKİK OYAYA BENZER İĞNE OYASI ANLATIMLI



Sevgili örgü ve eli işi sevenler mekik oyasına benzer ve iğne ile yapılan bir oya modeli sizlere paylaşmak fikir olsun istedim.

Evet arkadaşlar bu değişik el işi tekniği çok dikkatimi çek tığı için sizlerde görün ve yapılabilir bir modelden bilginiz olsun istedim.

Yabancı bir sitede anlatımını buldum fakat yapılışını izleyerek yapılır çok kolay fakat mekik oyasına benzerliği ve iğne ile yapılışı çok güzel ve keyifli olduğunu denediğim için söylemek istedim.
Arkadaşlar çok güzel bir salon takımı yapılır sade değil de mekik gibi fırfırlarını da yaparak çok güzel motifler elde edebiliriz ve el işi tekniği değişik bir model ortaya sergilemiş oluruz diye sizlere bu değişik el işini paylaşmak istedim umarım sizlerde  beğeneceksiniz.

Küçük motifler ile değişik peçeteler yapabiliriz arkadaşlar bakın değişik el beceri ve değişik el işi tekniği onun için sizlere derim ki bildiğiniz bir model bile olsa videoları izleyin değişik teknikleri görün ve fikir edinin  ben örgü seven olarak her ne kadar örgüyü çok iyi biliyorum  desem de yine yeni teknikler için yapılışları izlerim bakın ben mekik yapmayı bilirim fakat böyle ilk defa gördüm ve değişik geldiği için sizlerde görün fikir edinin istedim.

Sevgili el işleri sevenler umarım size de değişik bir teknik olduğunu görselde görecek ve fikirlerime katılacaksınız şimdi yapmak isteyenlere kolay gelsin.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.