ÇAPRAZ PETEK MODELİ BATTANİYE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler tığ işi örgü battaniye modelle sayfamdan sizlere fikir vermek istedim .

Evet arkadaşlar değişik tığ işi çapraz petek modelinden sizlere yapılışıyla paylaşıp fikir olsun istedim sizler yeni ve değişik modellerden her zaman haberdar etmek ve değişik modelleri sunmak için burada olduğumu unutmayın.

Arkadaşlar çok güzel tığ işi olduğunu ve sizlerde bu modeli beğeneceğinizi düşünerek yapılışıyla fikir amaçlı sizlere sunmak istedim.

 

Sizlerde benim gibi değişik modellere baktığınızı düşünüyorum ve bende el işi örgü seven biri olarak sizlere en güzel ve değişik modeller ile yapılışından haberdar etmek fikir olsun istedim .

Tığ işi bence bu kadar güzel bir model olur diye düşünüyorum hem çok değişik hem güzel hemde yapılışı kolay bir model ben bu modeli kadife iple denemek isterim sizlerde denemelisiniz çok güzel ve püf bir battaniye olacağını düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler biz örgücü olarak bu modellere biraz görsel bakarak örgü örer isek  bizde değişik bir model yaratabiliriz diye düşünüyorum ve ben kendim yapıyorum sizlere de tavsiye ederim.

Modeller zaten her biri bir birine benzer modeller ve sadece küçük bir detayla değişik görsel oluyor sizlerde deneyerek değişik kendinizin bir modeli olsun bu benim fikrim paylaşmak istedim umarım sizde katılacaksınız şimdi yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdide kolay gelsin iyi izlemeler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.