ALİZE PUFFY İLE BEBEK BATTANİYE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok değişik el becerisiyle örgü tekniği görseli ile yapılışından bahsetmek istedim.

Arkadaşlar bana çok değişik gelen bir el beceri örgü teknikle sizlere fikir vermek ve yapılışından bahsetmek istedim.

puf bir iple el becerisi olarak örgü tekniğin yapılışını izleyerek ne kadar güzel ve değişik olduğunu göreceksiniz ben derim ya o kadar değişik el işi teknikleri var ki sizlere anlatımlı videoları izleyin derken bunu bahsediyorum .

Yumuşacık bebek battaniyesi için çok değişik bir örgü isterseniz bebek örtüsü olarak da yapabilirsiniz .

kendinize bere olarak atkı harika yumuşacık olur çok değişik ip modeli olduğunu ve sizlerin de fikriniz olsun istediğim için paylaştım .

İpler artık örgü tekniklere uyumlu ipler var her örgüye uyumlu yüncüler de bulabilirsiniz .

Değişik bir örgü modeli olduğunu düşünüyorum umarım sizde beğeneceksiniz yapmanızı tavsiye ederim yumuşacık orgu bebekler için harika ip her türlü yapılır kadife ip ben beğendiğim için bilginiz olsun istedim yine değişik ve en güzel modeller size fikir olsun diye paylaşmaya devam edeceğim takip etmeyi unutmayın yine kadife iple bir sonra ki sayfama paylaşacağım .

Arkadaşlar modeller benden yorumlar sizlerden olsun yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin izlemeden geçmeyin yeni tekniklere dikkat edersen kolay yapmamızdan haberdar oluruz ve yapmamız kolaylaşır iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.