KROKODİL MODEL İLE BOYUNLUK YAPILIŞI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel bir modelin boyunluk olarak yapılışından bahsetmek istedim.

Daha önceki sayfamda şal ve yelek olarak bu örnekle yapılışını paylaşmıştım şimdi ise çok güzel boyunluk nasıl yapılır görseli nasıl diye merek edenler için hem görsel hemde anlatımlı yapılışıyla ilgili  bir video paylaştım.

Evet arkadaşlar hanı her zaman derim ya örgü modeller çok geniş kapsar diye bu modelle şapka,yelek,bebek battaniyesi,patikler de ve bir çok yarde kullanmamız için uyumlu bir örgü örneği.

Sizler bu modelle değişik örgü örneklerde yapabilirsiniz bunu görsel bakarak başka örnekler ile değişik boyunluk yapılabilir.

Tığ işi ile şile birleşen bir örgü tekniği sizde yapmak için nasıl yapılır diye düşünme sayfamda anlatımlı video paylaştım yapılışında sizlere kolaylık olsun diye .

Sevgili örgü sevenler çok değişik görseller bula bilmek için takıp edin sizlere her konuda bulmanıza yardımcı olmak için buradayım .

bir daha ki sayfama bu model ile patik ve şapka kombin yapıp sizlere sunmak fikir vermek isterim sizlere bundan sonra kombin’leyerek sunmak ve baktığınızda hepsin den aynı sayfada bulmanızı isterim .

Krokodil modeli umarım beğenirsiniz şimdi beğenip de yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.