KABARTMALI JAPON ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI İLE



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok değişik bir örgü modeli ile size sunmak ve fikir vermek istedim.

Değişik bir örgü modelin yapılışı ile sizlere sunarken anlatımı yabancı fakat o kadar güzel yapılışı var ki örgü örenler yapacağını düşünerek paylaşmak istedim.

Arkadaşlar eğer bu modeli beğenip yapamazsanız yorumlara bildirirseniz yardımcı olurum .

Bu modeli beğendiğim için sizlere de fikir amaçlı paylaşayım istedim.

ilerleyen zamanlarda kendim bu güzel modellerden türkçe video yapıp sunmak istiyorum o zaman sizlere daha iyi yardımcı olacağımı düşünüyorum fakat bunu beğenirseniz ve yapamazsanız yinede yardımcı olacağım.

Evet arkadaşlar bu çok beğendiğim modeli kazak da ve yelek,hırkada çok rahat kullanabilirsiniz.

Kazak yapılışı ile ilgili bilgi vermek isterim eğer yapacak olursanız kolların kesimi reglan kol yaparak örgü örerseniz çok güzel olacaktır.

Eğer reglan kol bilmiyorsanız bir daha ki sayfamda bahsetmek istiyorum takip ederseniz oradan bakıp yapabilirsiniz çok kolay yapılışı ve kesim gibi kol kesimi daha sonra kendimde anlatacağım fakat bu modelden bahsedelim istedim.

Ajörlu yapraklar gibi görünse de değişik bir teknikle örülen bir örgü sizinde beğeneceğini düşünüyorum umarım sizde katılırsınız.

Sevgili örgü sevenler sizlere yeni örgü modellerle sayfamdan fikir vermek için burada olduğumu unutmayın şimdi bu örgü modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.