İKİ ŞİŞ KOLAY ŞIK PATİK MODELİ İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yeni iki şişle çok kolay ve gösterişli patik modeli yapılışını paylaşıp fikir vermek istedim.

Arkadaşlar değişik bir örgü ile yapılan şişle ve iki renk çok güzel olduğunu düşünüyorum sizde bu kolay patik modeli beğeneceğinizi düşünüyorum,

İki renle ve küçük detay çiçek yaparak patik modeli gösterişli olduğunu görsel olarak bakınca anlayacaksınız.

Anlatımı türkçe izleyerek nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz Ören hanıma size yapılışını anlatığı için buradan teşekkür ederim .

Evet arkadaşlar bu güzel iki renkli patik sizlere güzel renk uyumu ile yapabilirsiniz düz örgü ve haroşe ile örülen bu patik umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız.
Değişik modeller görmek isterseniz takıp etmeyi unutmayın değişik ve güzel modeller paylaşmak sizlere fikir vermek için burada olduğumu unutmayım.

Her zaman en güzel modelleri sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Çiçekler ile harika gösterişli bir patik modelinden sizlere fikir vermek istedim hep 5 şile yapılırdı fakat örgü o kadar yapılış teknikleri var oldu ki size fikir olsun detayları izleyerek öğrenin diye her zaman video izlemenizi tavsiye ediyorum.

Örgü çok geniş ve teknik detayları genişleterek her örgüyü her el işleriyle örülebilir oldu size bu detayları anlatımlar sayesinde fikir edinin tavsiye ederim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.