FANTASTİK ELMAS DESENİ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün yeni ve değişik bir örnek ile yapılışı ile yine sizlerle olmak fikir vermek istedim.

Evet çok güzel bir modelin yapılışı size fikir olsun istedim ve paylaştım bir yabancı siteden buldum yapılışı belki anlayamaya bilirsiniz fakat örgü yapanlar bunu görsel bakarak ve eline yapılışını izleyerek kolaylıkla yapacağınızı düşündüm .

Eğer bu modeli yapamazsanız yorumlarda bana bildirirseniz bu modelin yapılışının videoyu yapıp sizlere sunacağım.

Bana değişik ve çok güzel olarak sizinde beğeneceğini düşündüm ve paylaşmak istedim.

Arkadaşlar kazak olarak çok güzel bir model olduğunu düşündüm sizde yapmak isterseniz yapabilirsiniz selanik görseli bir örgü fakat desen yaparak örgü yapılması benim dikkatimi çekti.

Bu modeli umarım beğeneceksiniz yapılışına gelince yabancı olduğu için anlayamazsanız dediğim gibi yorumlarda bahsederseniz yardımcı olacağım.

Değişik modelleri görmek isterseniz üye veya takip ederseniz her zaman güzel modelleri sizler göreceksiniz .

Yanlarına saç örgü modeli ile haroşe yapılarak yapılan selanik örgü burgulu gösterişli bir model hal aldı ve 54 ve katlarından oluşur .

Arkadaşlar eğer örgü ve örnek çıkarabiliyorsanız çok kolay yapılışı saç örgü gibi üstünden atarak yapılıyor  bence kolay size de fikir olsun diye yapılışını da paylaştım umarım ki yaparsınız.

Fantastik elmas desenli örgü modeli kazak yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.