FARE DİŞİ KIZ ÇOCUK YELEĞİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kız çocuk yelek modeli olan fara dişi örgü örnek yapılışıyla sizlere bilgi vermek istedim.

Kız çocuklar için bu güzel bir örnek olarak düşündüm sizde bu modelle kız çocuklarınıza yapacak olursanız diye anlatımlı videoyu sundum.

Renkleri ile harika görünen bu örgü örneği her yerde kullanılabilir olması çok güzel ve her yaşı hıtap eder arkadaşlar düz örgülerin aralarına koyarak küçük desen olur bence çok güzel gösterişli bir model.

Her ne kadar çocuk modeli olsa da biz büyüklerde de kullanabiliriz .

Her zaman söylerim ki modeller bir yerde veya yaş sınırı olmaz bizler örgüyü nerede görmek istersek orada güzel olacaktır.

Fare dişi olarak bildiğimiz bu modeli haruşe yaparak bir baklava desen yapabiliriz önemli olan bir bu örneği yapabilmemizdir.

Arkadaşlar örgü yaparken görsel düşünerek yaparsak değişiklik kendimiz yapmış oluruz yeter ki örgü örmeyi ve modelin yapılışını bilmektir önemli olan bildikten sonra istediğimiz yerde kullanılır ve istediğimiz yaşı hitap ederek öreriz.

Sevgili örgü sevenler çok güzel anlatımlarla bir örnek çıkarılabilir sizlere her zaman bahsederim ki teknikleri öğrenelim her örgücü farklı örer diye sizlerde daha kolay örgü nasıl örülür öğrenmiş olursunuz bende bir örgücü olarak o kadar farklı ve pratik örgü örme teknikleri yakaladım ki sizlerde izlerseniz farklı teknik öğrenebilirsiniz.

Ben biliyorum demeyin her örgücü farklı öreceği için sizin bilgiler zor olabilir sizlerde bunu öğrenebilir ve uygulayarak kolaylıkla örgü yaparsınız .

Şimdi bu örgüyü yapmak isteyen arkadaşlara fikirlerimi paylaştım sizlerde bu modeli yapacak olursanız sizlere kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.