SELVİ DALLARI ÖRGÜ MODELİ YAPILIŞI İLE



Sevgili örgü sevenler çok güzel bir genç kızlar için süveter  selvi dallar örgü modelin yapılışın dan bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar selvi dalları örgü örneğin yapılışını sizlere paylaştım.

Örgüyü bel ki daha önce görmüş olabilirsiniz fakat model olarak çok güzel düğmeler ile harika gösterişli oluşu benim dikkatimi çekti sizlere de fikir olsun istedim.

Arkadaşlar bu görsel olarak düşünün ve diğer örneklerden de bunun gibi süveter yaparak harika bir görsel oluşturun.

Selvi dalların örgü yapılışını video anlatımı paylaştım eğer yeni gören arkadaşlar varsa izleyerek yapabilirsiniz bu modeli görsel olarak fikir olsun istedim.

Sizler buna benzer de örnekler yapılabilir değişiklik olarak örgü modeline bakabilirsiniz ben hep derim ya bazı modellere görsel bakın bildiğiniz örgü örnekler ile buna benzer yapın diye .

Evet işte bu modelden yapmak istemez iseniz değişik örgü örnekler yapabilirsiniz görsel bunu gibi olabilir bence genç kızlar için çok güzel .

selvi dallar örgü yelek modeli
selvi dallar örgü yelek modeli

Her ne kadar bu selvi dalları karışık görünse de yapılışı kolay arkadaşlar ajörlu bir örgü modeli sizinde modeli beğeneceğinizi düşünüyorum .

Arkadaşlar size bir fikrimi sunmak isterim bazı örgüleri biliyor olabilirsiniz fakat bazı örgü sevenlerin kolay yapılış teknikleri vardır eğer videoları izlerseniz çok kolay yapılış tekniklerden sizde yapıp örgü örerken zorlanmadan yapmalısınız  bence denemelisiniz.

Arkadaşlar ben örgü seven olarak pratik örgü teknikler önemli olduğunu söylemek istedim umarım sizde benim gibi düşüneceksiniz.

Sevgili örgü sevenler yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kalay gelsin.

selvi dallar suveter modeli
selvi dallari  örgü suveter modeli

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.