LASTİK YERİNE PİLİSELİ ÖRGÜYE BAŞLAMA TEKNİĞİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler lastik yapmada değişik bir örgü tekniği ile yine sizlere fikir vermek istedim.

Arkadaşlar her zaman örgüye başlarken lastik yaparız oysa o kadar güzel başlama teknikler var ki bende size bu konularda bilgilendirmek için yapılışları size paylaşmak istedim.

Sizler takıp etmiyorsanız takip etmeyi tavsiye ederim her zaman yeni ve değişik teknikler ile sizlere fikir vermek için burada olduğumu yine söylemek istedim.

 

Evet arkadaşlar bu lastik yerine kullanacağınız piliseli örgü başlama tekniği sizlerinde beğeneceğini umarım çok kolay ve güzel gösterişli bir örgü diye sizlere de fikir olsun istedim.

Yapılışı kolay olduğu için herkesin yapabileceği bir başlama tekniği olduğunu düşündüm sizlerde bu teknikten faydalanın istedim.

Düz örgü yapılışlarında çok güzel olacaktır üstüne motifler ile süslenir ve etrafına bu teknikle yapılır her örgüde kullanılan bir teknik.

Sevgili örgü sevenler sizler bu tekniği beğeneceğinizi umarım yorumlarınızı beklerim değişik örgüler ve teknikler için üye ve takıp etmeyi unutmayın yapılışını anlatımda izleyerek öğrenebilirsiniz .

Anlatımını yapan şerifenin örgü dunyasına buradan teşekkür ederim.

Beğenip de bu teknikle başlamak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Anlatımlı videoyu izlemeden geçme kolay örgü tekniğini buradan fikir edinebilirsiniz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.