HARİKA YILDIZLI LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMILI VİDEO



Sevgili örgü sevenler harika lif modeli sizinle paylaşıp renklerin ve çiçekler ile nasıl güzel olduğunu açıklamalı olarak sizlere paylaşma istedim

Arkadaşlar evet yine yeni ve çok güzel gece yıldızı sayfamda ışıldadı bende sizlere bu modelin açıklamasında ve yapılışını anlatan SUZANIN ELİŞİ DUNYASINA Teşekkür ederim.

Lif modeli belki çok yapılır fakat ben her zaman derim ya renkler diye bu renklerin uyumuna hiç konuşacak kelime bulamadım sizlerin de beğeneceğinizi   düşünüyorum.

YILDIZ LİF MODELİN TARİFİ

Sevgili örgü sevenler bazı modeller var basit olsa da renkler göze batar ve modelinizi gösterir sizde renklere dikkat ederek yaparsanız daha güzel örgün olacak el emeği göz nuru her zaman çok güzeldir fakat tabi ki modelinizde güzel olunca başka bir güzellik katar diye düşünüyorum .

her zaman motifler derim evet küçük bir detay modeli başkalaştırır onun için derim ki videoyu izleyin ki detaylardan fikir edinin.

Evet bu lif modeli yaparken sizde renklerin ne kadar önemli olduğunu fark ederek fikir edinmiş olursunuz.

 

 

 

 HARİKA YILDIZLI LİF MODELİN YAPILIŞI
HARİKA YILDIZLI LİF MODELİN YAPILIŞI

örgü yıldız lif malzemeleri

5 renk lif ip kullanıyoruz  ipleri kesmek için makas

puf çiçekleri dikmek için dikiş iğnesi ve örmek için tığ kullanmalıyız ihtiyacımız bunlar.

Evet bu modelin renk uyumu harika olduğunu düşünerek sizlere de fikirlerimi söylemeden geçemedim.

Aslında küçük bir detay var çiçekler yerleştirmesi ve yerini bulması çiçeklerde lif zemin renklere uyumu ile yapılışı bu denli güzel görünmeye sebep olur umarım sizde beğenerek yapacaksınız şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin video anlatımını izlemeden geçmeyin iyi seyirler.

ÖRGÜ TIĞ İŞİ YILDIZ LİF MODELİ
ÖRGÜ TIĞ İŞİ YILDIZ LİF MODELİ

KAYNAK .Suzanın elişi dünyasina ait

Makael yazı:örgütarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.