BAKLAVA DESENLİ ÖRGÜ ÖRNEĞİN ANLATIMI



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere kendim bir çok yerde kullandığım baklava desenli örneğimi sizlere yapılışını anlatım ve size paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar youtube kanalım dan kendim yaptığım video anlatımını paylaştım umarım açıklayıcı olmuştur yeni olduğum için hatam olmuş olabilir ilerleyen zamanlarda daha iyi sizlere sunacağım,ı düşünerek bu videom la size başlangıç olsun istedim .

Değişik modeller ile her zaman size bilgi vereceğim sizi için buradayım umarım bu modelin örneğini beğenecek ve yapacaksınız anlatım,ım da anlayamaz iseniz yorumlarınızla bana bildirerek yardımcı olacağım.

Arkadaşlar her örgü ve diğer il işlerinde bilgim olduğu için buradayım sizlere fikirlerimi sunmak ve örgü örmenin pratik bilgi sunmak size fikir olsun istedim .

Değişik görsel ve yapılış teknikler öğrenmek isterseniz sayfamda veya youtube kanallarım dan takıp ederek ulaşabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler videoda acemi olabilirim fakat her el örgü el işlerini çok iyi bilen biri olarak sizin leyim desteklerseniz her zaman size yardımcı olurum.

üye ve abone olarak desteklemenizi beklerim baklava desenli örgü örneğimi her ne kadar anlatamasam da umarım beğeneceksiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirle.

 

ÖRGÜ BAKLAVA DESENİ
ÖRGÜ BAKLAVA DESENİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.