GİRDAP ŞAPKA MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok değişik girdap örgü modelin yapılışından bahsetmek istedim.

Çok güzel bir şapka yapılışı kolay gösterişli bir model olduğunu düşünüyor ve sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Arkadaşlar evet yine çok güzel kendine çocuklara boyunluk veya takım olsun istersen bere şapka yapımına uyumlu bir örgü modeli girdap gibi dönerli bir model umarım dizlerde beğenip yapacaksınız eğer yapmak isterseniz örnek yapılışını videoyu izlemenizi öneririm.

Değişik bir örgü bu model birde boyunluk yapınca harika olacak sizde yapın derim.

Yapılışı kolay haruşe ve düz örgü model olarak renkli iple de çok güzel olur bence akıllı iple bir model paylaştım bakınca sade iple değilde renkli iple daha güzel görünecek diye düşündüm ve siz örgü sevenlere fikir vereyim istedim.

Evet arkadaşlar renkler ile harika bir şapka oldu fakat örgü şekli farklı selanik örgü yapılmış eğer biliyorsanız yapabilirsiniz bu girdap şekli çok güzel olduğunu düşünüyorum umarım sizde beğeneceksiniz.

Beyaz ile anlatım  ben sizlere renkli modeller sundum siz hangisini beğenirseniz onu yapın bu teknikle saç örgü deneyin tam değişik olacaktır .

Ben deneyeceğim sizde başka örnek ve girdap yapılış tekniği ile yapabilirsiniz modeliniz değişik olsun adı girdap model olsun evet arkadaşlar yeni ve güzel modeller ile yine sayfamda olacağım takıp ve üye olmayı unutmayın sizinle kalmam için desteklemenizi beklerim şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.