ÖRGÜDE TIĞ KENAR MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu değişik tığ işini sizlere yapılışı İle paylaşmak fikir vermek istedim.

Çok kolay ve değişik  bir tığ işi ile yine sizlere fikirlerimi sunacağım.

Evet arkadaşlar şallarda ve yelek kenarların da yapacağınız değişik kenar modeli sizlere sunmak için bir örnek seçip fikir vereyim istedim umarım sizde beğeneceksiniz.

Dantel kenarına benzer bu tığ işi değişiklik yapmak için ideal bir görsel olduğunu düşünüyorum ve sizde bu değişik modelle yeleklerde kenarına kurdele ile süslemeye uygun olduğunu söylemek istedi.

Şalların kenarı hangi örnek olursa olsun yani tığ işinde kenarına bunun gibi örgü yaparsanız çok güzel bir görsel olacaktır.

Artık arkadaşlar modellerden çok görsel olarak örgüde değişik kenar veya başlangıçlar olarak yorumlar ve anlatımlar var değişiklik yapmak için çok geniş bir örgü dunyası oluştuğunu düşünerek sizinde fikriniz olsun istedim.

Günümüzde modelden çok yapılış teknikler daha güzel çünkü hep aynı ve benzeri modeller var bunun değişik örgü teknikler ile daha da güzel hale geldiğini gördüğümü söylemeden geçemedim.

Bende örgü seven olarak bir çok değişik teknikleri bilirdim fakat tığ işi olarak bu çok değişik olduğunu düşünüyorum umarım sizde aynı düşünecek ve yapacaksınız eğer nasıl yapılır diye merak ederseniz sayfanın sonunda anlatımlı video paylaştım izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin .

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.