EL İŞİ ÇAM AĞACIN YAPILIŞI



Sevgili arkadaşlar yeni yıl için evde kendinizin yapa bileceği çok güzel çam ağacın yapılışını sizlere fikir olsun istedim ve paylaştım:
Evet hanımlar  sizlere kendi çocuğunu sevindirecek çok kolay bir çam ağacı yapalım mı .

Ben kendim yaptım üstüne ışıklı süsler koyarak evin bir köşesi abajür görünümü oluşturdum isterseniz bir çam ağacı yaparak harika el emeğiniz olsun .

Arkadaşlar hem kendi emek vererek hemde ekonomik olması size fikir olsun istedim yapması kolay zaten süsler ve etrafına sardığımız püsküllü süs satılır yüncüde ve kırtasiyelerde bulabilirsiniz.

Bazen evdeki dekor yapılışı evinize hava katar bu tarz ev dekorlar sayfamda var ve devamı da gelecek sanırım sizde bu çam ağacı beğenip yapacaksınız ben kendi çocuklarım için yapmıştım çok da güzel oluyor tavsiye ederim.

Ben dekor yapılışın dan keyif alarak yaparım küçük evde bulunan mağzeme ile değişik özel günlerde doğum günün de evinizi kendiniz süslemek keyif verir .

Bu bir nevi kağıt katlama sanatı gibi umarım beğenirsiniz yapmak isterseniz yapılışı video olarak paylaştım bakarak yapabilirsiniz sizlere kolay gelsin.

Arkadaşlar isterseniz örgü yada ponponla da yapabilirdiniz bir kaç model fikir olsun diye sizler için sundum .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.