YENİ YIL TASARIMI KOLAY ÖRGÜ MODELİ TIĞ İŞİ



Sevgili örgü sevenler yeni yıl tasarımı lif modelin anlatımından yola çıkarak sizlere de fikir olsun istedim.

Evet arkadaşlar sizlere çok kolay ve güzel bir tığ işi lif modelden bahsetmek ve fikir vermek istedim:
Tığ işi bu lif model yapılışı bir kese fakat sizler bunu bir bere olarak da yapabilirsiniz kese olarak nasıl isterseniz kullanıla bilir olduğunu söylemek istedim.
Sevgili örgü sevenler her model ayrı bir güzel olduğunu unutmayalım sadece bu model yeni yıl tasarımı diye yeni yıl harici kullanılamaz olarak düşünmeyin.

Evet arkadaşlar modeller istediğimiz ve kullandığımız yerde çok güzeller bence.

Lif modeli bir çok modeller var bu modelde onlardan biri sevgili örgü sevenler değişik bir model olsun isterseniz zaten sayfamda bulabilirsiniz yeter ki örgü yapalım ben yen, ve güzel modeller sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde aynı fikirdeyiz bende sizlerden yorum ve takip etmenizi desteklemek adına üye olmanızı beklerim.

Bu yeni yıl tasarımı yapan ve sizlere anlatan pembeli örgülere buradan teşekkür ederim.

Bu modeli değişik renkler ile de yapabilirsiniz çocuk bere için değişiklik yapıp kullana bilir bir renkle de çok güzel bir tığ işi şapka elde edersiniz.

Şimdi yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem lif yapılışı örgü fakat yeni yapmaya başladınız ise videoyu izlemenizi tavsiye ederim çünkü yapılışını çok güzel anlattı ve sizde daha kolay yapacağınızı düşünüyorum şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.