TOMURCUKLU ÖRGÜ BAŞLAMASI YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler örgü başlarken yeni bir teknik ile başlamanıza fikir vermek istedim.

Evet arkadaşlar biz örgüye başlarken hep yaptığımız teknik lastik veya haroşe yapıp başlardık oysa bu çok değişik ve çok güzel teknik ile örgü muzun  harika olacaktır.
Her örgü altına bu tarz ponponlu örgü teknik ile örgülere başlaya bilirsiniz.

Bu teknikle örgü muzu da devam ederek çok güzel bir modeliniz olur bunu deneyin derim.

Sevgili örgü sevenler bu tarz modelleri sizlere her zaman dediğim gibi örgü çok geniş her yaptığınız bir değişik model olabiliyor sizlerde bu modelin geniş olması değişik yapmanız demektir.

Yapılışı çok kolay arkadaşlar deneyin derim yeleklerde veya panço kenarlar için çok güzel olacaktır.

Çocuk örgülerde güzel olacağını düşünerek sizlere fikir vermek istedim.

Değişik modelleri görmek ve yapmak isterseniz takıp edin ki en güzel ve yeni modellere sahip olun ben de sizlerden bu modeller ile ilgili yorumlarınızı beklerim .

Modeli nerede yapıp kullanmalı mı evet biz bu ponponlu örgü başlama tekniğini örgü yaptığımız her yerde kullanabiliriz fakat bu ponponlar ile örgü muzum devam ederek hırka yapabiliriz bere ,atkı ucuna harika bir teknik olduğunu düşünüyorum.

Umarım arkadaşlar sizlerde bu modeli beğenerek yapacaksınız yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin yapılışını izleyerek öğrenebilirsiniz .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.