KALPLI YÜZ LİF MODELİ ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere çok amaçlı kullanabileceğiniz bir lif modelden bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar çok güzel kalplı lif modeli size fikir olsun diye anlatımıyla paylaşmak istedim.

Sizlere değişik bir lif modelin kullanmak isteyeceğiniz bir fikir vermek istedim umarım düşünceme sizlerde katılacaksınız.

Bu lif banyoda bir kenara asıp veya açık kalacak şekilde bir yere koyup içine kokulu sabunlar doldur banyo mis gibi koku salsın istemez misiniz.

Yüz lif olarak çok güzel düşünülmüş olması size de fikir olsun bazı fikirler benim dikkatimi çeker ve uygularım sizlere de onun için yorumlar yapıp sizlere fikir olsun diye paylaşıyorum.

Arkadaşlar bu modeli kırlent de çok güzel olacaktır denenmeli bence çocuklar için çok güzel bir dekor olur ya tek kalp yapıp kırlent yada küçük boy dörtlü kalp ile kırlent bence harika olur :
Bu modelin üstüne değişik dekor ile de süsleyerek değişik görseller oluşturabiliriz.

Bu modeli yapıp sunan arkadaşa anlatımından dolayı teşekkür ederim meralin hobilerine eline emeğine sağlık sizlerde bu videoyu izleyerek yapılışından faydalanabilirsiniz:
Arkadaşlar en güzel modeller için takıp etmeyi unutmayın şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin videoyu izlemeden geçme çünkü illaki bir pratik yönü var ve sizde bu pratikliği öğrenmiş olursun iyi izlemeler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.