İĞNE OYASI FARKLI BİR HOŞ LALE MODELİN ANLATIMI



İğne OYA modeli ile sizlere yapılışından bahsetmek ve anlatımlı videoyu paylaşmak istedim.

Evet sevgili örgü sevenler yeni ve çok güzel laleli iğne oyasını sizlere sunmak yapılışında kolay olsun diye anlatımlı videoyu paylaşıp fikir olsun istedim:
Yazma oya sevenler tığ işi yapmak gibi kolaydır iğne oyası fakat iğne oya denince zor olduğunu düşünülür oysa yapmak isterseniz çok kolay ve keyifli yapılışı vardır.

Bu modelde lale fakat içi dolgulu buda daha değişik görsele sahip olduğunu düşünüp fikir olsun istedim.

Çeyizlere daha çok yapılan bu iğne oyası aslında kendinize de yapmalısınız bir çok yerde bu iğne oya yapılışını kullanırız.

Havlu ucuna;oda takımına,salon takımı,filar ucuna yani görmek istediğimiz bir çok yeder iğne oyası yapılır sizlerde eğer bilmiyorsanız öğrenmeli ve tığ işi gibi bu iğne oyasına çeyizlerinizde yer vermeliyiz

Artık her yerde çok güzel gösteren iğne oya laleler sizde yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu hoş ve çok güzel oya sızın yapmanızı kolaylaştırabilir videoyu izlemenizi tavsiye ederim her kes yapar fakat bazı kişinin yapılışı farklı ve fikir olur diye izlemelisin .

Oya yaparken bir değişiklik de siz yapın bu modelde boncuk kullanmış sizde renkli boncuk yapabilirsiniz ve ya değişik bir görsel düşünebilirsiniz.

Sizler çimen yerine uzun boncuklu tepeler yaparak değişik görsel olur umarım beğenerek yapacaksınız şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.