SÜPÜRGELER GELİN YELEĞİN YAKA İLE KOLTUK KESİMİ YAĞPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfaya süpürgeler gelin yelek modelle ilgili kol oyuntusu ve yaka kesiminden bahsetmek için yapılışını paylaştım.

Sizlerin kolay yapmanız için en güzel anlatımlı videoyu paylaşıp siz örgü sevenler daha pratik kol oyuntusu ile yaka kesiminden video anlatımından yardım alarak sizinde yeleğiniz harika olsun istedim.
Evet arkadaşlar bu modelden çok yeleği gösteren kesimlerdir bu kesimler düzgün yapılırsa yelek daha güzel olur,
Modeller yaparken her ne yapıyor iseniz yapın kesime önem vermelisiniz hırkada da kol kesimi ayndır arkadaşlar ben sizlere hazır cep gibi kesimli bir video hazırladım sizlere cep yapılışını kendim anlatacağım eğer takıp etmiyor iseniz tavsiye ederim çünkü bende örgü seven olarak sizlere her modelin yapılışını anlatmak için burada olduğumu unutmayın.

Arkadaşlar umarım bu modelin anlatımını izleyince anlatımdan yardim alabilirsiniz ve yapmanızda kolaylık olacaktır.

Sizler kendinize ve kızların çeyizine yapıla bilir bir model olduğunu  düşünerek bende sizlere fikir olsun yapılışında ve modelin yaka ve kol kesiminde kolaylık olsun istedim.

Sevgili örgü sevenler ben modelin sayısını sizlere vermek istemedim çünkü sizin iplerinizin ve elinizin ayarı nasıl bilemediğim için sadece modellerde nasıl yapılır bakıp kendi sayınızı verin istedim çünkü sayılar uymaz ipin kalın inceliğini tutturamazsınız iplerin bir çok çeşidi olduğu için demek istedim benim fikrim bu.

Sevgili örgü sevenler beğenip de yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.