KABARTMALI YAPRAKLAR ÖRGÜ MODELİ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler çok güzel kabartmalı yapraklar örgü modeli ile anlatımlı videoyu sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Sizlere bu çok güzel örgü modelle ilgili yorum yapalım istedim:
Evet arkadaşlar bu güzel modelle hırka yapılabilir ve çocuklara kendine örgüde nerede görmek isterseniz örebilirsiniz.

Değişik gorunumlu bu örgü modeli sizlere kolay olsun yapılışında diye hem görsel olarak hemde anlatımlı videoyu sizlere sunmak fikir edinin istedim.
Artik bu aylarda ençok örgü yaparız bende sizlere en güzel modeller ile anlatımlari sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayın.

Arkadaşlar bu çok güzel kabartmalı örgü yapraklar model ile şapka ve bere olarak harıka olacaktır eğer yelek yaparsanız renklere dikkat edelim açık renk her zaman modeli daha güzel görünecektır.

Umarım sizlerde beğeneceksiniz isterseniz yapraklari küçük veya daha büyük de yapabilirsiniz yaprakları serpmede yapıla bilir sizde fikirlerinizi kullanarak değişiklik yapabilirsiniz .
Yapacağınız hırka olsun bunun önüne bu yapraklardan yapıp kollarına bir sira yapraklar koyarak harika olacaktır diye düşündum .

Evet örgü seven arkadaşlar ben kaç şişle veya kaç sayı ile başladı gibi bilgiler vermiyorum çünkü anlatımlar var videoyu izleyerek sadece yapılış tekniğini öğrenmeniz yeterli çünkü modeller sayıları tutmaz iplerın ince kalın olması siz model sayınızla örtüşmediğinden sadece siz modelleri görsel bakıp yapılışını öğrenmelisiniz diye düşündum.
Şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.