NOEL BABA ANAHTARLIK MODELİN YAPILIŞ VİDEO



noel anahtarlık
noel anahtarlık

Sevgili örgü sevenler bugün yine yeni yıl hediye yapabilir bir örgü ile yapılan bir anahtarlıktan bahsetmek istedim.

Arkadaşlar yapılışı suzanın el işi dunyası kendi tasarımı ile sizlere yapılışında kolaylık olsun diye video anlatımını paylaştı ve bende suzan hanıma buradan teşekkür ederim.

Modelleri çok değişik ve renkler ile harika modelleri var sizlerde video sayfasından takıp edebilirsiniz ben çok beğendiğim için sizlere bu modellerden bilginiz olsun diye sizlere sunmak fikir olsun istedim.

Arkadaşlar bu modeller ile sizler de hediyelik yaparak bazı guruplarda kendiniz satışlar yapabilirsiniz .

Bir çok arkadaş bunu yapıyor size de tavsiye ederim.

Arkadaşlar yapılışını anlatmak istemedim suzan hanım çok güzel anlattı ve bende sizlere aynısını anlatmak istemedim yapılışı çok kolay ve çok güzel bir hediyelik veya kendin kullanabileceğin bir anahtarlık veya buz dolap için magnet yapabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler değişik modeller için takıp etmeyi unutmayın üye olursanız sevinirim yeni ve güzel modellere sahip olacaksınız çünkü her zaman yeni ve renkli örgü modelleri sizlere sunmak için buradayım unutmayın  umarım bu modellerde beğeniyorsunuz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Arkadaşlar bundan sonra artık kendi modellerimi anlatımını sizlere paylaşacağım takıp ederseniz sizde görüp yapabilirsiniz.

ÖRGÜ ANAHTARLİK MODELİ
ÖRGÜ ANAHTARLİK MODELİ
YENİ YIL HEDİYELİK ANAHTARLIK
YENİ YIL HEDİYELİK ANAHTARLIK

Arkadaşlar tüm hediyelik olarak sayfamda paylaştım yapılışları için diğer sayfada bula bilirsiniz kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.