NOEL BABANIN HEDİYE TORBASI YAPILIŞIYLA BAK GÖR



Sevgili örgü sevenler sizlere noel baba hediye torbası olarak bir modelden bahsetmek istedim.

Arkadaşlar diğer sayfamda çam ağacı modeli anahtarlık olarak paylaşmıştım şimdi hediye torbası olarak paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bu modeli kendi tasarımı olan suzan hanim değişik modelleri ile sizlere fikir vermek istedim .

Bu model ve anlatımı yapan suzanın elişi dunyasına buradan eline sağlık ve çok teşekkür ederim sizlere kolay yapmanız için bu güzel anlatımı için .

Suzan hanımın diğer youtube kanalından değişik modelleri bulabilirsiniz zaten ben bu sayfalarımda paylaşımlar yapıyorum renkleri ile çok beğendiğim için sizlere de fikir olsun diye.

Bu aylarda severek yapacağınız hediyelik olarak çok güzel düşünülmüş sizlerde yapmak için fikir vermek adına paylaştım.

Modelleri magnet olarak veya anahtarlık olarak çok değişik bir model tasarımı olduğunu düşünerek sizlere sunayım istedim.

Kalıcı gibi düşündüğüm bu hediyelik süslü örgü amigurumi modeli yapmanızı tavsiye ederim.

Tığ işi bir çok amigurumi yapılmakta fakat bu tarz bir düşünce olarak karşılaşmadım   harika olduğunu sizin de beğenecek ve yapacağınızı düşünüyorum.

Renkler ile harika bir çalışma yeni yıla girmeden hediye ne yapalım düşünmeden bu çok güzel modelle bir hediyelik yapabilirsiniz .

Halkaları ve magnet için mıknatıs tühafiyeler de bulabilirsiniz artık örgü çok yapıldığı için her yerde çok kolay bulunuyor .

Evet arkadaşlar bence çok güzel bir model umarım sizlerde beğenerek yaparsınız yeni örgü el işleri için takip etmeyi be üye olmayı unutmayın şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.