SİPARİŞ REKORLARI KIRAN OYA MOTİFLER İLE ANLATIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve halkalardan oluşan bir oya model ile yapılışını paylaştım.

Sizlere bu güzel siparişi için rekor kıran bir küçük halkalar ile yapılan oya modeli sizlere sunmak ve yazma modelinden fikriniz olsun istedim.

Arkadaşlar çeyizlere her zaman için oya ,yazma yaparız bende şimdiden hazırlamanız için güzel bir model sunayım çeyiz için yaza veya düğün için hazır olsun istedim.

Sandıklar da eskiden beri hep yer alan yani annelerimizden beri çeyiz derken hep yazma bulunur onun için bu yazma modellerden de yapmanız için kolaylık olsun diye anlatımlı videoyu da paylaştım aslında çok kolay fakat görsel bakınca değişik ve zor gibi dürüyor.

Videoyu izleyerek nasıl kolay olduğunu görecek ve yapacağınızı düşünüyorum.

Bu halkalar ile havlu ucunu da yapıyoruz bunu bilirsiniz fakat sadece halkaları örerek yapılıyor bu modelden yaparsanız değişik havlu ucu olacaktır.

Halkalar rengarenk yaparak her yazma desenine göre oya yapabilirsiniz bence çok güzel ve çok da kolay bir oya olduğu için yapılabilir tavsiye ederim.

Bazı arkadaşlar bu oya uçları yaparak satış yapıyor sizlerde yapabilirsiniz kazançlı ve çok kolay bir oya .

Bir kaç yazmaya yapılan model paylaştım iğne oya bilenler zürafa yaparak ucuna dikebilirsiniz iğne oyası olur yani sizlere sadece motif olarak bakmanız ve yapacağınız oya tığ işi veya iğne oyası olsun ikisi de çok güzel olacaktır.

umarım fikirlerimi ve modelleri beğeneceksiniz takıp etmeyi ve üye olmayı unutmayın yorumlarınızı da beklerim şimdiden yapacak arkadaşlara kolay gelsin .

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.