KÜÇÜK DALGALAR ÖRGÜ MODELİ



Sevgili örgü sevenler bu sayfama küçük dalgalar örgü modeli ile yapılışından bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar küçük dalgalar modeline benzer daha önceki sayfam da paylaşmıştım bu günde küçük dalgalar modelin yapılışından bahsetmek isterken biraz yorum yapmak istiyorum.

İki renkle de olur dediğim modellerin benzeri olarak sizlere sunmak ve fikir amaçlı paylaşayım dedim

Sevgili örgü sevenler ben hep derim ya bu örgü modeller her biri bir birine benzer sadece renkler ve biraz değiştirerek yapılır diye şimdi bu modeli görünce doğru olduğunu sizlerde düşüneceksiniz.

Örgü eksilterek veya artarak yapılır sizlere dediğim gibi modellere biraz görsel bakarsanız sizde değişik bir model oluşturursunuz.

Bu model ile bebek battaniyesi de güzel olur tv battaniye de siz örgüleri nerede görmek isterseniz orada çok şık ve güzel görünür diye eklemek istedim.

Ben düşüncelerimi sunarken bende örgü seven biri olarak fikrimi sunuyorum.

Bu renkler erkek çocuklar için güzel bir uyumlu renklerdir.

Kazak veya hırka da yapılabilir bir örgü arkadaşlar sizlere her zaman gibi yine söylemeden geçmek istemedim nerede görmek isterseniz onun için örün derim.

Arkadaşlar umarım bu fikirlerimi beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim en güzel ve yeni model görmek isterseniz takıp ve üye olun şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Model nasıl yapılır sorusuna gelince evet sayı ve nasıl yapıldığını söylemiyor olmam videoyu izleyerek daha kolay yapacağınızı düşündüğüm için iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.