CONVERSE AYAKKABI YAPILIŞI TIKLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere converse ayakkabı modeli ile yapılışından bahsetmek istedim .

Çok güzel ve şık bir ayakkabı istersen kendi el emeğin göz nurun olsun istemez’mısınız işte model işte anlatımlı video yapmak isterseniz yapılışına bakarak çok kolay yapabilirsiniz.

Arkadaşlar artık el işi ayakkabı yapılışı olduğu için tabanlıklar bulabilirsiniz hemde çok uygun fiyatlar bir yumak iple de oluyor .

Hem çok güzel bir ayakkabınız şıklıklara şıklık katın spor olarak harika bir model isterseniz ajorlu isterseniz tırabzan yapılışıyla yapabilirsiniz arkadaşlar bu converse ayakkabının patik olarak da çok şık dürüyor tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar ben bir model bir sayfada buldum çok değişik bir görsel sizinde dikkatinizi çekecektir.

Bu model tığ işi fakat üstüne çok güzel bir arma dikerek harika bir model olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde ayni düşüneceksiniz.

Arkadaşlar converse yapılışı olarak bir modelin yapılışı olan video paylaştım izleyerek fikir edinebilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler umarım bu güzel modelleri beğenecek ve yapacaksınız eğer yapacak arkadaşlar varsa şimdiden kolay gelsin.

Bu modellere benzer şişle ayakkabı modeli de diğer sayfamda paylaşmak istiyorum takıp ederseniz en yeni ve güzel modellere sahip olacaksınız.

Değişik süslemeler ile converse ayakkabı veya patik  dahada güzel olacaktır.

iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.